Vouwwanden

Architektenhaus; Architects HouseVouwwanden veraangenamen het wonen De lichtopbrengst is vele malen groter dan bij gewone ramen en daarnaast krijgt u een natuurlijke overgang van uw woning naar uw tuin of terras. VMR Ridderkerk BV heeft een grote keuze in vouwwanden van SOLARLUX. Niet alleen qua kleur en vorm, maar ook qua constructie. Bij een vouwwand kan bijvoorbeeld gekozen worden uit een tweedelig element tot een vouwwand met maar liefst zes delen!

Duurzame techniek tot in het kleinste detail

Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, beglazing, dichtingen en het beslag, zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame techniek. Dat betekent vele jaren lang onbekommerd genieten van uw vouwwand.

Kleuren en dessins

Solarlux_Glasfaltwand_SL82_Haus2_offenWat voor het totale leveringsprogramma van VMR Ridderkerk BV geldt, geldt ook voor de vouwwanden: De keuze in kleur is enorm. Van beige tot paars, van groen tot donkerrood en van eiken tot mahonie. Bovendien is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor eenzijdige kleur of verschillende kleuren aan de binnen- en buitenzijde.

De voordelen van onze vouwwanden nog even op een rijtje:

• Optimale isolatie
  • Een Thermisch onderbroken aluminium dorpel
  • Een hoge dichting tegen wind en vocht
  • Alle mogelijke speciale constructies mogelijk
  • Soepele bediening
  • Zeer gemakkelijk te reinigingen
  • Onderhoudsarm

solarlux-vouwwand-sl81Vouwwand SL35_NL
Vouwwand SL45-NL
Vouwwand SL60e_NL
Vouwwand SL66-NL
Vouwwand SL67-NL
Vouwwand SL70-NL
Vouwwand SL80-NL

Snel contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Laat dan een bericht achter met het onderstaande formulier en wij komen er spoedig bij u op terug.

Uw naam (verplicht)

Uw adres