KOZIJNEN

Kunststof kozijnen

kunststof-kozijnen Met kozijnen van VMR Ridderkerk BV haalt u kwaliteit in huis. Alle elementen worden geproduceerd volgens de hoogste normen. VMR Ridderkerk BV geeft 15 jaar garantie op alle kunststof elementen.

Voor ieder wat wils

Of het nu gaat om een klassieke woning, een rijtjeshuis of een moderne villa, VMR Ridderkerk BV kan aan alle wensen op het gebied van kozijnen voldoen omdat aan alle stijl- en vormwensen kan worden voldaan Zo is er het mooie vlakke profiel, strak en modern. Uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen.

Profiel nauwelijks van hout te onderscheiden

kunststof-kozijnen-ridderkerkDaarnaast beschikt VMR Ridderkerk BV over een verdiept liggend profiel, stijlvol, warm en met karakter. Dit profiel is geschikt voor renovatie en voor nieuwbouw. Door de fraaie vormgeving en de klassieke uitstraling is het onderscheid met hout met het blote oog nauwelijks te zien! Dus wat voor type woning u ook heeft, VMR Ridderkerk BV heeft altijd de bijpassende vorm.

De voordelen van kunststof kozijnen nog even op een rijtje:

• U bepaalt de vorm
  • U kiest de kleur
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Grote keuze in materiaal
  • 15 jaar garantie op kunststof elementen
  • Altijd passend bij uw woning