BALKONBEGLAZING

Balkonbeglazing

balkonbeglazingBalkonbeglazing beschermt tegen weer en wind. Hiermee is het mogelijk om het hele jaar door van uw balkon te genieten. Er zijn nog meer voordelen:

• 100% vrij zicht
  • eenvoudig te reinigen
  • eenvoudig open en sluiten
  • beglazing kan geheel geopend worden met behoud van het balkonkarakter
  • naadloze integratie in bestaande gevelaanzichten
  • ook op bestaande balkons eenvoudig aan te brengen

balkonbeglazing-rotterdamVMR Ridderkerk BV monteert op uw balkon een fraaie en kwalitatief hoogwaardige balkonbeglazing van SOLARLUX . Daarmee creëert u extra leefruimte waar u het hele jaar plezier van heeft. SOLARLUX heeft een unieke constructie van balkonbeglazing die bij zonnig weer volledig kan worden geopend. En draait het weer plotseling om, dan zijn de glazen panelen binnen enkel tellen weer dicht. Balkonbeglazing zorgt voor extra sfeer; uw balkon verandert in een complete serre!

Neem contact met ons op, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Bel naar 0180-434055 of mail naar info@vmr-ridderkerk.nl

De voordelen van balkon beglazing nog even op een rijtje :

• Het hele jaar extra woongenot
  • Eenvoudig te schuiven glazen
  • Roestvrij beslag, duurzaame constructie
  • Optimale geluidsisolatie
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudig te sluiten, openen en te reinigen
  • Referentie van locaties op aanvraag

Balkonbeglazing Modulair
Balkonbeglazing SL25 XXL
Balkonbeglazing SL25
Balkonbeglazing SL25R

Snel contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Laat dan een bericht achter met het onderstaande formulier en wij komen er spoedig bij u op terug.

Uw naam (verplicht)

Uw adres